woensdag 3 november 2010

Woensdag 3 November


Om 7u30 aan het ontbijt, een leuk verjaardagslied voor Paul en dan op weg naar een van deze bestemmingen:


  1. Bogor

  2. Tangerang

  3. North Jakarta

Goeie gesprekken en toffe mensen. Veel gelijk lopende werkingen, maar een zoveel lager inkomen voor evenveel of meer uren werk. Het wettelijke wordt gegeven maar dan ook niets meer. De vakbondsafgevaardigden blijven ijveren voor een betere toekomst voor de werknemers en hun land.


In Bogor (zie foto) waren we verrast door de resultaten die ze hebben bereikt met hun vakbondswerk. Ze waren sterk gemotiveerd om de werksomstandigheden te verbeteren.


2 opmerkingen:

  1. Hallo daar allemaal.
    Jullie doen het daar blijkbaar heel goed. Hier in ons landje weinig nieuws te melden, behalve het ontslag van de woordvoerder van Leonard en volop ambras in de kerk. Veel groeten en nog veel reisplezier
    Rita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat gaat de tijd snel, hier enkele dagen vakantie,wat shoppen, mensen opzoeken, ...en voor je het weet is het al halfweg de vakantieweek.
    voor jullie zijn de dagen nog beter gevuld, elke minuut benut voor een nieuwe ervaring. Nu in de kleine groepjes wordt het nog intenser. Het platteland zal nog anders zijn dan de grootstad, hopelijk zien jullie ook daar het effect van "de kracht van mensen samen".
    Fabienne

    BeantwoordenVerwijderen